Het levensverhaal van Frank Hissink in een fotoreportage

Het gaat in deze reportage over de geestelijke strijd en het herstel van de psychiatrisch verpleegkundige Frank en zijn weg naar Jezus Christus. 

Copyright: Frank R. Hissink en Jan A. Baaijens, pastorale hulpverlening.

We zien Frank in deze fotoreportage vanaf zijn kinderjaren en in zijn veelbewogen leven als hulpverlener en patiënt in de psychiatrie. Hij vond herstel door de leiding van God, het geloof in Jezus en het werk van de Heilige Geest. Daarbij hebben liefdevolle, gelovige hulpverleners Frank op het juiste spoor geholpen.

We volgen hem vanaf zijn woelige jeugdjaren in het buitenland tot op zijn afgaande weg door trauma’s, die hij ook opliep tijdens zijn werk op psychiatrische afdelingen. Hij worstelde jarenlang met een burn-out, angst en depressie. Daarbij was hij in toenemende mate verslaafd aan alcohol.

***

De tekst van zijn levensverhaal vind je hierboven op deze website onder de titel:  Geestelijke strijd en herstel voor psychiatrisch verpleegkundige Frank

Hieronder kun je aanklikken op een Word document over het levensverhaal van Frank, waarvan inmiddels ook op papier een boek is verschenen:

Frank R Hissink Zijn levensverhaal en weg naar Jezus Christus

***

Frank kent de psychiatrie van binnenuit als psychiatrisch verpleegkundige, therapeut en patiënt. Hij heeft ons veel te vertellen en laat ons daarbij de meerwaarde van het christelijk geloof zien bij de geestelijke hulpverlening.

***

Zijn levensverhaal is in boekvorm uitgegeven bij uitgeverij Galilee. Hieronder zie je de voorkant van het kaft, met de foto die ik van hem heb genomen in Vlissingen:

 Hieronder zie je de achterkant van het kaft:

Als je aanklikt op de foto’s worden ze uitvergroot. Daarna kun je weer op de tekst van het artikel komen met het pijltje linksboven.

Hieronder volgende dia’s van een PowerPoint,

met de bijbehorende teksten:

dia 1

dia 2

dia 3

dia 4

dia 5

dia 6

dia 7

dia 8

dia 9

dia 10

dia 11

dia 12

dia 13

dia 14

dia 15

dia 16

dia 17

dia 18

dia 19

dia 20

dia 21

dia 22

dia 23

dia 24

dia 25

dia 26

dia 27

dia 28

dia 29